fredag 6. august 2010

Gratulerer med dagen fra Høyanger!

Hei alle sammen!

Gratulerer med den store ett års dagen!
Det første året har vært spennende og utfordrende, fylt opp med glede og av og til en smule frustrasjon og riving i håret må man kunne si! Men nå når de er blitt året, ser man virkelig resultater av et hektisk år med oppdragelse og trening! :)
Calvin er nå blitt en hund som vi er sinnsykt fornøyd med! Han er klar for å ta bronsemerket i lydighet, klar til å starte på utdanning som redningshund og har fått med seg et par utstillinger- den ene med meget pen plassering. Gutten sin!

For snart en uke siden fikk vi forespørsel fra Oliver, som hadde Charlie fra dette kullet og Beathe; om vi kunne tenke oss å overta han også. Da vi har hatt planer om to hunder hele tiden var vi ikke i tvil! En hund til fra samme kull, måtte jo bare bli bra siden vi er så fornøyd med Calvin :) Så forrige mandag flyttet Charlie inn her hos oss. Det går oppsiksvekkende bra, og de to har blitt bestevenner på under en uke! Går kjempefint sammen, og er snille som to lam. Ren glede! =D

I dag har vi hatt en slapp dag, og sofaen har stort sett vært okkupert av to slappe gutter, mens vi har jobbet i huset som nærmer seg ferdig :)

Skulle legge ved noen bilder av to trøtte bestevenner på ett- års dagen, men det har lastet i en time nå så det ser ut som jeg må gi meg..!
Men igjen, gratulerer med dagen og gratulerer med hundene deres som ser ut til å gjøre det både bra i konkurranser, utstillinger og turkompiser :) Tror vi alle er enige at vi har verdens beste hunder og verdens beste rase! (selv om eurasier også er veldig flotte ;) )

1 kommentar:

  1. Gutta er heldig som har hverandre, de kommer til å ha så mye glede og selskap i årene som kommer =)

    Du får gi begge en stor kos fra meg og Aimee! :D

    Eurasieren er litt allright den også ja :p

    SvarSlett