lørdag 3. april 2010

Badesesongen er innledet!

Halloen. Ballstad kaller! At påsken tilbringes her, er vel ingen bombe, men ...frøkna har hatt sitt første bad i havet (som de sier her. "ho for på havet")....


Det er lett å bli revet med når storesøster får vårfølelsen! Det skjedde i dag...sola skinner og snøen smelter...og da far kastet pinner kastet først Tascha seg ut i "Vestfjorden"...like etter tok Cherie sine første svømmetak..dessverre fikk vi ikke foreviget akkurat det,,,men her har frøkna karrer seg opp på en stein etter nærkontalt med de atlantiske havstrømmer (om en ytterkanten...varmt er det ikke!)







E
Ellers har Cherie vært på skiturer, både i oppkjørte løyper og i litt...skal man si "topp-tur"aktig...svett var vi da vi kom opp og skjelven var vi da vi kom ned! Ikke har vi utløst skred eller brukket noe; det gikk bra!






Ellers har vi inspisert tørrfiskprosuksjonsanleggene...på Ballstadøy: litt mager produksjon, men det er muligheter til sommernen for to toller-damer! Og tørrfisk er godt! Jam-jam. Til slutt må vi fortelle at vi hadde en kjempeivrig frier i garden i går...så det spørs om ikke hormonene begynner å røre på seg her også...altfor tidlig synes mor!
Vel...ferien fortsetter helt til onsdag..og det er fortsatt meldt godt vær: Fortsatt GOD PÅSKE til dere alle fra Cherie, Tascha & co.

2 kommentarer:

  1. Skal vel bade før 1.mai ;) En russeknute her på denne kanten av landet i alle fall. Sjeldent vi har det så kaldt så lenge. Hundene her har ikke prøvd seg uti ennå, men er vel ikke lenge til isen smelter på fjellvann rundt omkring så det kan bli noen svømmetak ;)
    Godt Cherie har en så god læremester =)

    Tenker dem var i himmelen med så mye tørrfisk! Det må vel være det beste en kan få taki ;)

    SvarSlett
  2. Der hadde nok Frøya gått helt bananas så glad hu er i tørrfisk :)

    SvarSlett