lørdag 1. januar 2011

Godt Nyttår fra Cherie & co

Så er vi i 2011; blir spennende å se hva dette året gir. Nyttårsaften gikk greit, men mor er egentlig glad vi er ferdige med fyrverkeriene. På kvelden var 4 hunder samlet og 3 av disse reagerte da rakettene gikk til værs. Det var nok ikke lyden så mye som lysglimtene. Alle 4 fikk en tørrfisk-bit som de kunne være opptatt med; det fungerte for Cherie og Tascha. Tico var like oppbrakt; godbit eller ikke godbit og 4.mann var like lugn....men satte pris på tørrfisken. Det gode var at alle  brukte få minutter på å roe seg etterpå.


Det har ellers vært en stille og rolig romjul -etter en hektisk julaften. Først var vi i stallen med litt julegodt til Jericho - gulrøtter, epler og rosiner. Det var særdeles surt; så det ble ikke så lenge vi var der. Tascha og Cherie synes Jericho er litt stor og skremmende...så etter et kort møte, ble de satt i bilen.
  
Tico på fars fang...og så linselusa ned til venstre ;-)
Tico kom også til oss på julaften; denne gutten (som en gang var så liten og skranglete..) har det skjedd noe med dette året:


Så etter -  julmiddag og gaver (da var det fart i stua!), så har det vært mye avslapning:
 
Cherie's yndlingsstilling
Soving med Silke...

Vokt dem for hunden: vi følger med ytterdøra!
Og så har vi hatt gode & lange turer . Her er vi på vei opp Vardåsen....vi trener på "sitte bamse"...doggie zen

..nøtteliten ;-)
Ja, nytt år, nye ark og nye muligheter. Mor har en del nyttårsforsetter....på jentene's vegne. Vi skal bli bedre på å møte andre firbeinte...og ikke bare de av hankjønn. Bronsemerkeøvelsene skal i gang igjen, og når snøen går så begynner vi med blodspor igjen. Målet er så mange 1.premier som mulig; Cherie skal også greie ett par utstillinger. Det blir litt spennende med nye regler.
Vi er også spente på hvordan det går med dere andre;-og nyttårsforsettene deres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar