søndag 18. oktober 2009



Hei alle sammen!

Her kommer endelig litt om hva Chanel har gjort på siden hun flyttet til Surnadal:-) Hun er en skjønn liten jentevalp som sjarmerer alle hun treffer.
Disse første ukene har gått med på å gjøre seg kjent med huset og hagen her vi bor. Og finne sin plass i familien. Den førse tida har vi lagt vekt på sosial trening, oppsøke situsjoner der hun treffer nye mennesker. Familien lever et aktivt liv, med tre barn og mye besøk har hun blitt trygg og glad i å treffe folk. Eneste problemet er at hun elsker sko, og springer etter folk overalt for å bite i skoene deres. Vet ikke helt hvordan vi skal få vent henne av dette... Ellers biter hun idet meste både hjemme og ute, så det er en av utfordringene no. Prøve å lære henne at ikke alt skal bites i. Hun har allerede ødelagt en ladeledning til datamaskin og en ledning til mobillader.... Vi har en haug med hundeleker hun kan bite i, men det er tydeligvis ofte bedre å bite i kjøkkeninnredningen eller møbler ol :)













Ellers elsker hun å være med på små turer i skog og mark. Og vi har begynt med litt trening på å gå i band. Hun lærer fort, så vi er veldig stolt av henne.

Hun er veldig glad i buret sitt. Etter gradvis trening på å være litt alene, ligger hun nå opp til en time alene i buret i bilen, uten at hun lager en eneste lyd. På fredag var hun med Synnøve på jobb noen få timer. Da låg hun i buret i bilen, og ble luftet hver halve eller hele time. Der fikk hun også treffe mange nye mennesker. Det var litt skummelt til å begynne med, men gikk bedre etter en liten stund. Spennende med alle skoene som kunne bites i .....

Buret blir også brukt til å sove i om natten. Hun sover godt hele natten i buret nedenfor sengen til matmor.













Litt trening i å gå med band, fint å få en liten godbit når hun er flink.



Kjekt å hente pinner som Ida kaster til henne:-)

Kjekt å være med på tur til Roparen. Litt slitsomt også da, så må bæres litt også. Men vil være med å skrive seg i trimboka.....







Virker som Chanel er trygg å trives godt med oss i Surnadal. Utfordingene fremover blir å jobbe med bitingen, og å lære skikkelig at tisse skal hun helst gjøre ute. Vi finner fremdeles små dammer både her og der både på stue, kjøkken og gang, Selv om vi prøver å følge med så godt vi kan på når hun trenger å gå ut.



































































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar