lørdag 1. mai 2010

Dagens fiskehistorie

I dag hadde kollegaer av mor planlagt en felles fisketur for de på jobben som hadde lyst , i Asker. Mor er ikke den store fiskeren, men tenkte at jentene og mor kunne jo ta en luftetur langs fjorden og stikke innom og se hvordan det stod til med fiskelykken. Som tenkt, så gjort ...til tross for et "herrens uvær": vi skulle tro vi var på Ballstad og ikke i Asker. Det blåste og regnet...og da vi kom ut til Elnestangen, var det ingen å se. Så mor lot jentene leke og utfordre dønningene mens hun tok noen bilder som dokumentasjon på at "vi var der"! Vi beveget oss rundt ut på tangen og oppdaget to stykker som sto og fisket...selvfølgelig i ly for det verste været. Plutselig hadde Tascha noe i munnen. Til mors store skrekk var det fisk Tascha hadde funnet...og tok tak i damen for å redde fisken...og forholdet til kollegaene. Rimelig het om ørene fikk mor så overblikk over fangsten...det viste seg å være makrell fra Findus (kjøpt i frysedisken på samvirkelaget??)....og ikke nyfisket sjø-ørret fra fjoren...puhhh! Men jentene...var storfornøyd med fisken "de fikk" og høylydt missfornøyd med å måtte levere tilbake resten av agnen...




Vi ruslet beskjemmet videre...etter at Cherie også hadde forgrepet seg på tursjokoladen til fiskerene :-(...for en dag!!

3 kommentarer:

  1. haha.. den morsomste fiskehistorien jeg har hørt!!
    Nok en gang fine bildet av jentene dine =)
    Går det bra på sporkurs med Tasha? :)

    SvarSlett
  2. Sporkurset var et helgekurs, så nå holder vi på for oss selv. Vi har blod i fryseren og en rådyrskank. Utfordringen er å finne nye, gode løyper...og jeg må prøve å få litt mer lengde på de sånn at det blir mer utfordrende. Det er kjempegøy og det lureste jeg har gjort mhp å aktivisere henne. Etter en sånn økt, så er hun veldig rolig...virker på alle måter tilfreds. Cherie skal på samme kurs første helgen i juni; det blir spennende å se om hun også tar det så lett. Interessen for rådyrskanken er hvertfall der!

    SvarSlett
  3. Hærlig med sånne historier, flaut når det skjer, men kjempeartig og tenke tilbake på :)

    SvarSlett