søndag 31. januar 2010

Cosmo koser seg i det nye huset...

Ja, her har det vært hektiske tider med flytting! Nå for tiden har det vært oppussing av huset da svigefar og onkeln min har vært på besøk for å hjelpe til....endelig er første økt over! Cosmo liker seg i det nye huset! Det er like ved mange tur løyper og fri arealer. Cosmo har også fått seg en ny venn- Mac- en Gordon setter som snart er ett år. Han er sååå glad i Cosmo att han hopper over staketet og løper ned til oss- setter seg og bjeffer utenfor for å si att nå må cosmo komme ut og leke! Dette skjedde to ganger om dagen til å begynne med- intil de satt opp nytt gjerde. Nå kommer Mac bare en gang:) om dagen- da de går tur. Cosmo er stort sett veldig flink...han er flink med nesten alle forskjellige hunder og glad i alle mennesker. Så her er det også godt humør! Han er stort sett sjefen sjøl- og er ikke redd det meste og de fleste. Noe som enda ikke har vært noen problemer- men vi får se....Vi er også fornøyde med lite bjeffing- noe Mac'ern er veldig flink til når han kommer på besøk.:(
Vi trener ellers nå til Hønsecupen- Retriverklubbens morro konkuranse den 14 feb. Vi er meldt på i kylling klassen (valper) . Forrige gang var ikke en suksee...det skulle være gå pent i bånd. Han var intressert i allt annet en meg..hunder og lukter. Så nå trener vi til neste post- sitt og bli sittende og så inkalling. Det går forsåvitt bra så lenge det ikke er for mange distraksjoner... så det skal det nå trenes på:)
Cosmo har også fått litt tennårings tendenser. Allt skal være morro- og hvis mor ikke finner på noe morro så skal han finne på det selv:) Litt Emil tendenser- små streker er morro:)
Men det er stort sett små streker...ikke de store saker. Vi er fortsatt veldig fornøyde!
Vi skal også, sammen med Cherie, begynne på nytt kurs! Vi gleder oss!
Det ble ingen bilder denne gang...får bli neste gang!
Hilsen Tore, Cosmo og Anna

2 kommentarer:

  1. Blir spennende med Hønsecupen :D Dere trene jo kjempebra så håper det går veien for dere! =)

    Hvilket kurs skal Cosmo og Cherie gå nå? Dem danker vel snart ut mamman tenker jeg hele gjengen ;) Jeg og Aimee får skynde oss oppi klassene så vi har litt forsprang på dere..hihi :p

    SvarSlett
  2. det er Konkurranselydighet trinn 1 (grunnferdigheter) hos Canis Hundeskole sammen med Camilla. Vi kosa oss masse sist, så da tenkte vi (jeg, ann.kristin) att det er hyggelig å melde oss på neste trinn- og så får jo cosmo og cherie møtes en gang i uken også:)

    SvarSlett