søndag 31. januar 2010

Helg og ei jente i armen!

Hei igjen. Ja her gjør vi alt vi ikke skulle gjøre...vi skulle jo ikke ha sofa-hunder!

I dag har vi vært på tur ut i snøen; har funnet "ei løype" hvor jentene kan få løpe litt fritt uten at vi forstyrrer skiløpere. Da er livet herlig. Vi kaster snøball og strør litt godbiter. Cherie har også "god snute"...matglad som hun er. Ellers har vi også kjent på "fjortis"-tendensen...og Tascha er vel den som har minst tålmodighet med den. Vi ser det mest ute i friluft og innimellom har de noen oppgjør...uten at det "skremmer" Cherie; hun går like herlig på igjen. Og så har Tascha begynet å markere "eierskap"...eller er det sjalusi(?) overfor Cherie. Dersom andre hunder viser interesse for å leke, så får de seg en oppstrammer av "mor".
Men stort sett er det fred og fordragelighet; man blir så godt humør av å gå bak to"glade rumper" på tur...skjønner nå hvorfor de omtales som glade hunder: halen går jo hele tiden!
Til uken begynner vi på kurs igjen; det har vært en lang ferie og vi gleder oss!







2 kommentarer:

  1. Sniker seg til desse tollerne.. og er jo så søte at de kommer unna med det meste. Har ikke sofahunder jeg heller, men Aimee har fått slakkere og slakkere strikk nå i vinter, selvom hun har senger i flere rom i huset. Eurasierne er ikke gira på ligge i sofan, så da er det lett slippe Aimee til for litt ekstra kos ;)

    Ser dere også har mye snø, her har vi mer snø en på mange mange år. Jeg er litt delt på om jeg liker det eller ikke, glad i snø, men ikke glad for at hundene nå bare kan spasere over gjerdet i hagen!

    Er nok valpelisensen til Cherie som begynner ebbe ut, å da må Tascha vise hvem som er eldst og sjef i flokken ;) Helt normalt, og det går seg som oftest til.

    SvarSlett
  2. Det kan jo rime. Vi kom aldri så langt med Roxie; og det at Tascha ble irritert på Tico kom jo samtidig med løpetid: selvfølgelig. Nå har Tico flyttet; sånn sett har vi fått det roligere..og da er det fortsatt håp for at dette skal bli gode venner. Jeg ser også fram til våren; blir ikke til at jeg tar på meg ski og går på tur med disse to denne vinteren (den ene drar som bare søren og den andre sliter i snøen); det blir bedre med reale "toppturer" hvor de kan få boltre seg i lyngen...og bade litt!

    SvarSlett