onsdag 4. november 2009

Catie - stor utvikling på Heimdal

I dag var vi hos veterinær for første gang, så var vaksine og ormkur unnagjort. Gikk kjempefint - ekstra stas var det etterpå, da vanket det nemlig godbiter fra sjarmerte legesekretærer. Catie er blitt ekspert på å sjarmere alle på sin vei. Hun har virkelig vokst i det siste og blitt kjempestor, har passert 7 kg. Har blitt mer stueren også, men noen småhell har vi ennå :-(. Turgåing er fortsatt en utfordring, spesielt når det er mørkt, da setter hun seg ned og vil helst ikke ut av hagen. Vi må dra henne med bortover veien, og da kommer hun seg avgårde, men har fortsatt mest lyst til å gå hjem. Hun prøver med jevne mellomrom å snu nesen mot den trygge og fine hagen.
Se på han surpompen da!
Søndag var det kjempefint vær, og da dro vi på utflukt sammen med en av barnas kompiser og hans hund, Elvis. Var ikke særlig morsomt med Elvis, han var mest opptatt med å tøffe seg. Catie overlot han stort sett til seg selv, og fant heller på morsomme ting på egen hånd eller sammen med barna. Mange fine bilder fikk vi tatt også.

Jeg er SÅ flink på innkalling!

Hun biter mindre på ting nå, og vi har gått til anskaffelse av flere leker og tyggebein. Det redder sofaer og stolben fra den totale ødeleggelse.
Søt æ sjø!


Som far i huset så må jeg bare si et det er utrolig morsomt med hund i huset og vi koser oss skikkelig sammen.

2 kommentarer:

  1. Ser hun har vokst mye! =)
    Fornuftig Catie som ikke bryr seg om hannhunder som bare skal tøffe seg ;)

    Bra dere har funnet en metode for å få henne fra å tygge på ting, hygligere både for dere og henne tenker jeg =)

    Om hun syns det er gøyere gå hjem enn bort fra hjemmet, så kan dere bære henne et stykke for så la henne gå hjem. Kan bli negativt om en må dra henne med seg, og båndet blir skummelt i flere situasjoner. Om det er bare når det er mørkt, start i det små lek i hagen i mørket å lek dere ut i gata (med line på så hun ikke blir påkjørt), evt kjør/bær henne til et område lek, kos, tren gi godbiter så hun erfarer at det ikke er skummelt å være utenfor den trygge hagen. Så kommer det nok etterhvert :)

    SvarSlett
  2. Du har kanskje ett poeng der, i helgen når vi var på tur så var det ingen problemer og da kjørte vi ett godt stykke før vi gikk ut. Vi opplever også at å gå tur sammen med flere i familien går mye bedre enn når vi er bare en. Godbiter fungerer selvfølgelig veldig godt, da er alle bekymringer borte ;-)

    SvarSlett