lørdag 21. november 2009

...jeg har blitt større

Nå er det syv uker siden Cherie kom til oss...og det har skjedd noe med flokken: den er like stor, men to av flokk-medlemmene har vokst - veldig!




Cherie er nå 3 1/2 mnd og Tico 7 mnd...og mange kg tyngre!
Etter å ha hatt noen uker hvor det var vanskelig å gå på tur - alene - med alle hundene, er det nå mulig igjen. I dag har vi vært på Hundesletta sammen; kjempemosjon og kjempeartig!

Så dro Toller-damene på tur langs kyststien. Temperaturen i vannet innbød ikke til fullt bad,men vasse kunne de! Og de koste seg. Masse hyggelige bemerkninge fra forbipasserende, som alltid! På slutten av turen kom vi forbi en dam hvor matmor ville at frøkenene skulle posere (fint høstmotiv for bloggen...tenkte mor); før apparatet kom fram dukket en hel flokk med ender opp...det ble aldri noe mer enn mobil-bilde, men for en opplevelse...helt etter oppskriften. Synd vi ikke jakter...begge to er glad i vann og elsker å apportere.


Vel; alt er vel i Asker...vi ønsker alle en fortsatt god helg...og god uke (vi sees på tirsdag Cosmo...bare fortsett å øv!)

2 kommentarer:

  1. Ser ut som dere har hatt ei nydelig helg! =)

    Veldig søtt det bilde der Cherie ligger med hodet på Tascha. Hun er heldig som har to gode venner boende hjemme hos seg =)

    SvarSlett
  2. Vi er vel heldige vi også; Cherie er en kjempfin hund! Søt&god; rolig & full av liv...og våken! Vi får ikke trent så mye som vi skulle, men jeg tror at hun også gjennom hverdagens rutine lærer en del. Nå begynner jeg å slappe av; hun viser bare tegn på god helse og utvikling..."lille Pernille'n" vår (Tico er "Mister Nelson")

    SvarSlett