onsdag 11. november 2009

Sosialisering

Lørdag ble det treff i Frognerparken, men ikke med Beathe og Chanel dessverre. Vi får håpe det blir en annen gang. Cosmo kom med Anna og Tore og Bill og vi hadde med Tascha i tillegg til Cherie. I tillegg var parken full av 12-13 uker gamle valper...i alle størrelser og fasonger...en som skulle bli 75 kg ikke kunne gå mer enn 100 m om gangen. Slike begrensninger har ikke disse to søskene; det gikk i hundre...og hvertfall Cherie hadde fått en annen farge da hun dro hjem. Det sies at gjørmebad er bra for huden...det ble første møte med shampooen da vi kom hjem (Tascha var 2 år før hun brukte shampoo).

Resten av lørdagen merket vi ikke hundene...de sov!

Og søndag heiet vi på Ålesund; det hjalp! Grattis med seieren!



Etterpå dro vi til storsøster; Tascha pleier å få være på "ferie" der av og til; akkurat det tror jeg Cherie også kan tenke seg...bare se hvor festlig vi har det med Andrea!











Tirsdag tok vi så toget til og fra skolen; Cherie var så flink! På toget la hun seg pent ned og gav ikke fra seg en lyd. På kurset er hun blitt flink på innkalling.Og hun er rå på å gå pent i bånd. Men dere skulle sett Cosmo: han hadde lært å danse (gå rundt) etter lørdagens møte med Tascha..nå har også Cherie begynt.
Andre ting vi gjør for å opprettholde den robuste og trygge Cherie,er å legge hvertfall et par av ukens kveldsturer ned til sentrum: gå litt i "bygater", passere mye biler, gå over motorveibrua og gjennom stasjonsområdet. I tillegg har hun vært med til kiosken for å kjøpe søndagsavis og prøvd det å vente i bånd utenfor. Hun satt pent og pyntelig og ventet og ble rikelig belønnet!

1 kommentar:

  1. Kjempesynd ikke vi klarte å rote oss frem til rett plass :( hadde gleda meg så mye til å hilse på igjen!

    Flinke rolige Cherie som takler både tog og andre ting. Dere gjør en god jobb med henne :)

    Håper vi finner en annen anledning der vi kan møtes!

    SvarSlett