fredag 13. november 2009

Møte m Cherie og Tascha








Møtet med Cherie og Tascha var morro! Jeg hadde også med jaktlabradoren bill...så det var full rulle i frognerparken- og utslått og gjørmete ble man etter en hejdundrandes dag! Dusje er noe Cosmo er veldig glad i- man trenger bare å sette på krana så kommer han løpende og skal halveis in i dusjen. Spesielt hvis man selv skal dusje:) Så det å dusje er en fornøyelse!


Ellers så går treningen bra! Cosmo er nå ivrig å lære. Klikker treningen vi går på tirsdager gir resultater...og andre små triks også:) Se liten video på u-tube....http://www.youtube.com/watch?v=yMhxHLPrht8 Han har også blitt mere oppmerksom på oss (meg og Tore), hvor vi er og hva vi gjør, selv på tur. Han syns det nå går greit å få på seg halsbånd og refleks vest- noe han verget seg for før. Men trenger fortsatt mere bånd trening...syns det fortsatt er veldig kjedelig å gå i bånd. Mye morsomere å løpe fritt i skog og mark og hilse på alle man treffer på to og fire bein! Spesiellt tisper med løpetid:)

Så vi stortrives med cosmo og han utvikkler seg hver dag! Når vi veide han hos vetrinæren (for vaksinering og ormekur) veide han 9kg- så gutten vokser! Allt var bra!
Hilsen fra Cosmo, Anna og Tore




2 kommentarer:

  1. Vi e'imponert! Så flinke dere er, Cosmo og Anna!

    SvarSlett
  2. Kjempeflinke er dere. Så moro å se video. Gode gutten :) Så mye på kommnado allerede da. Veldig imponerende!

    SvarSlett