søndag 1. november 2009


Ja her i Engelsviken Går livet sin nye vante gang, og Chelsea er full av futt og fart.
Om onsdagen var vi en tur og besøkte retriverklubben i østfold og snakka litt med de som driver med jakttrening der, og fikk litt tips om grunntrenig, ellers går vi og venter på valpekurset som starter den 22 november.
Ellers har Chelsea vært med noen ganger på jobb, og der stortrives hun, er så mange som hilser på, og hu elsker all oppmerksomheten hun får, hu rett og slett elsker folk, ellers er hu hos foreldrene mine som bor i huset ved siden av når jeg er på jobb.
Hu er ikke husren ennå, men det går lengere og lengere melluom uhellene inne.
Det vi sliter litt med for øyeblikket er biting, hu elsker og bite både fingre og tær, og litt i hardeste laget innimellom, og hu bryr seg ikke om verken streng nei eller høyt au, så fungrene mine ser ut som nåleputer om dagen.
Ellers så koser vi oss, og går en tur i stranda eller skogen vær dag og hu virkelig elsker og løpe runt og lukte og undersøke ting, og hu er en liten tøffing, 10 tonns trucken på jobben bryr hu seg ikke om, støvsugeren den lukter vi på når den går, og motorsaga den er visst ikke farlig den heller.
I løpet av uken som kommer skal vi ta oss en tur til dyrlegen for en helsesjekk og sprøyte, og det var det for denne gang.
Ha det godt alle sammen.








2 kommentarer:

  1. Ordentlig tøff frøken, vært hele veien. Tror ikke hun blir den som lar seg skremme av et skudd i jakta akkuart ;)

    Har ei veninne som bor i fredrikstad, har sagt at jeg har en tollervalp i området. Hun så igår en liten tollervalp som var ute å gikk tur, så vrengte bilen av veien, stoppa å basunerer ut "er den fra ulsteinvik" men var visst ikke det, var ei tispe på 14 uker fra nøtterøy. Så var da ikke så langt unna i alder og kjønn (og rase) da i alle fall ;) Så om du møter ei litt halvgal dame en dag, så er det nok ei bekjent av meg ;)

    SvarSlett
  2. Har hu lyst til og treffe Chelsea, er det ikke noe i veien for og ordne et møte :)

    SvarSlett