mandag 12. oktober 2009

Catie - en uke i Trondheim



Da har Catie vært her på Heimdal i over en uke. Nå har hun slått seg til ro og blitt skikkelig husvarm. Hun sover i buret sitt på rommet sammen med mor og far i huset. Der sovner hun stort sett rundt halv elleve om kvelden, og da er hun helt rolig til vekkerklokkene ringer mellom 6 og 7 en plass. Det går over all forventning. Tordag var Monica og Catie på kurs sammen for første gang, hun er helt klart yngst på kurset, men det gikk kjempefint. I helgen var vi på små turer i Bymarka og der øvde vi på både sitt og kontakttrening. Hun er ikke spesielt interessert i å gå tur i bånd utenfor hagen ennå, men det kommer seg litt etter litt. I dag og i morgen har jeg tatt ut ferie og skal bare være hjemme og kose meg med Catie. I dag måtte jeg ut en liten tur og da var Catie med og ventet i bilen. Gikk flott med en time i bilburet. Hun fikk trimma seg ordentlig på forhånd, og da sovnet hun som en stein da hun kom inn i buret. Da vi kom hjem tok vi en skikkelig lekeøkt i hagen. Der våknet ballspilleren i Catie og hun hadde stor moro med en ball. Var ute i en time, og da var det deilig med en lang dupp etterpå.



Catie "Torres"


Katten i huset har fortsatt ikke helt akseptert det nye medlemmet i familien, men passer på å sette seg i respekt med en hard labb med jevne mellomrom. Vi ser det går bedre og bedre, og de har på en måte akseptert hverandre og i dag så vi til og med tendens til lek fra katten sin side. Hun hoppet og spratt på kanten av plenen og prøvde å få oppmerksomhet. Catie holdt respektfullt avstand og bare kikket med skeptisk blikk. Når katten blir for nærgående gjemmer hun seg bak bena på oss mennesker. Dette vil nok gå bra.
Erik Gravås


Hun biter på alt som rører seg (og ikke) og det prøver vi å jobbe litt med. Hun er ikke helt husren ennå, men det bedrer seg dag for dag.


Nam nam - ripsbærbusker....

Full gass









2 kommentarer:

  1. Hehe så morsomt det siste bildet med ørene rett opp! =)

    Høres ut som hun tilpasser seg fint i den nye familien sin :)

    SvarSlett
  2. Ser ut som dere koser dere med hunden deres også :) Mye likheter mellom Calvin og Catie ser jeg!

    SvarSlett