lørdag 24. oktober 2009

Liten oppdatering fra Calvin i Høyanger!

Hei igjen!

Calvin vokser, både psykisk og fysisk. Han har blitt både tyngre, høyere og lenger! Han har fått skikkelig innarbeidende rutiner på natten, og sover hver natt fra 23 til 08-09 tiden. Vi har nå vært på jobb på formiddagen begge to, da han har vært alene to ganger nå. Det har gått veldig fint. Vi har vært på "tilsyn" en gang hver pr dag. Han har selvfølgelig hatt litt uhell med tissing inne når vi har vært på jobb, men det må vi jo regne med. Når vi er hjemme gir han nå beskjed når han skal ut. Han stiller seg faktisk av og til ved siden av døren og piper litt noen ganger. Ellers gir han beskjed ved at han kommer bort til oss og skraper oss på beina med potene eller på sofaen. Jeg trodde først det kunne være tilfeldig, men det har vist seg å stemme hver gang de siste dagene!
Nå hopper han opp i sofaen på egen hånd, men han tørr ikke å hoppe ned igjen. Derfor er det av og til litt piping fra stua, og når vi kommer inn står han fortvilet oppe i sofaen og vil ned igjen. Litt ekstra påpassing der nå, men om han vil kommer han seg fint ned igjen, men tror ikke han helt tørr enda. Bilen er yndlingstedet hans! Han legger seg alltid ned og lager ikke en lyd selv om han er våken. Nå tar han 100% sitt, dekk, gi labb, innkalling på navn og bli. "Nei" er det litt verre med. Han er litt fæl å bite, og det er stort sett kun Ane som får gjennomgå. Dette jobber vi litt med å bli kvitt, og det ser ut som vi er på rett kurs :) Han er en skikkelig samler! ALT han finner og kan bære på samler han under stuebordet. Der finner vi både håndduker, alle lekene, fôrbiter, sko, klær osv. Det kan også hende at vi finner sånne ting under madrassen i sengen hans også som han har "gravet ned". Han er en aktiv kar! Han har også vært på hundeklubben, og det likte han!! Masse andre hunder å bli kjent med, og instruktøren var veldig fornøyd med både oppførselen og lydigheten hans! Det var morro! Dit skal vi flere ganger! :)

Har desverre ikke noen bilder denne gangen, men det kommer :)

Ørjan og Ane, Høyanger

1 kommentar:

  1. Dere har komt veldig langt på kort tid. Har jo ikke hatt han en mnd en gang. :) Dere har nok jobba mye med han, og det får dere igjen for :)

    SvarSlett