mandag 5. oktober 2009

Catie på plass på Heimdal

Da har Catie hatt sitt første døgn her på Heimdal. Kjøreturen fra Ulsteinvik tok over 6 timer, men gikk over all forventning. Litt hyling frem til ferjeleiet på Hareid, men så sovnet hun. Vi stoppet med jevne mellomrom og unngikk derfor uhell i bilen.


På Sunndalsøra fant vi ut at det kunne være greit å prøve bilburet. Det var ikke særlig populært i starten, men når vi nærmet oss Oppdal så roet hun seg fint.

Vel hjemme på Heimdal ventet velkomstkomiteen med 3 ivrige barn. Det var stor stas med det nye familiemedlemmet og Catie tok velkomsten fint. Eneste familiemedlem som gjorde sure miner var katten Fiffi. Var ikke særlig populært med en ny konkurrent i matfatet. Vi passet på å holde den ampre damen unna stuen hele kvelden, og vi holder de to adskilt de nærmeste dagene. Har tro på at dette skal ordne seg da Fiffi viser stor interesse for den rare skapningen som har kommet inn i huset. Vi får ta dette trinn for trinn.

Utpå kvelden ble både hund og foreldre slitne etter en lang dag i bil og vi ordnet med buret for Catie. Det så dårlig ut til å begynne med, men etter å ha stukket en hånd inn i buret så roet hun seg. Etter at hun hadde sovet i 2 min så tok jeg vekk hånden og vi hørte ikke en lyd før kl 0600 i dag tidlig. Da var det fullt liv med flere turer ut igjen. Eldstemann i barneflokken reiste på leirskole i dag tidlig, og det var stor suksess med Catie som en del av avskjedskomiteen, både blant elever og lærere.
Utover dagen har det vært litt begynnende trening på "sitt" og det ser ut til fungere fint nå. Vi er ofte ute på små turer og har hatt kun 1 "uhell" på hele dagen. Hun har hatt flere lange pauser i buret sitt og ser ut til å trives veldig bra der når hun skal hvile.

Catie ser nå ut til å ha slått seg til ro her i "Bartebyen" og tripper elegant i hælene på oss voksne for å ikke gå glipp av noe. Vi vil nok få mange høydepunkter i ukene fremover og ser fram til all moroa.

Erik&Monica













Godt med en kos...









Sov godt i bilen


Tar rotta på denne jeg



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar